Nyheter 2024

27.09

Dessverre blir det ikke collie valper her i år, Pepper tok seg ikke denne gangen heller, kanskje vi prøver en siste gang neste løpetid, vi får se. Hvis ikke blir det en pause her, pr nå har vi ikke noen tispe å ha valer på, så vi må vente å se om Vixen går gjennom nåløyet helsemessig og mentalt<3 ser lovede ut foreløpig !

Det blir heller ikke Shetland Sheepdog valper nå i høst, alle planer der er utsatt til våren, da det er for mye annet som skjer så det ikke er tid til valper nå.
Så da valgte vi å utsette, vi ikke vil ha valper når det ikke er tid til å følge dem opp skikkelig slik vi ønsker.

08.07

Nå var det på tide med en oppdatering her, AAAALT for lenge siden… det er lite som skjer om dagen i oppdrettet, vi prøvde å få pepper drektig i vinter men det var dessverre ikke vellykka men vi skal prøve en siste gang på løpetiden som er forventa nå i disse dager !

Eller har vi planer om ett eller to sheltie kull, i høst vinter, planene kommer ut så fort det er i boks.

Så var vi på utstilling i slutten av mai, NCK Vestlandet og NKK Bergen.
Vi hadde med oss

Vixen – West High Valley’s Iceage Ellie på sin første utstilling i livet, NCK fikk hun excellent,ck og nr 1 i klassen og ble BIM junior og på NKK fikk hun exellent og nr 1 i klassen. å hun var kjempe flink<3 Dessverre ingen bilder av god kvalitet av Vixen i ringen..

Pepper – Nuch West High Valley’s CEO Pepper Potts stilte begge dager i champion klasse.
NCK: exellent,ck, nr 1 i klassen og tilslutt BIM!
NKK: exellent og nr 4 i klassen.