Nyheter 2019

09 januar

Sissi fødte 6 valper I ettermiddag! 3 tisper og 3 hanner ? Dette er D kullet og navnene vil ha DC helter som tema 😀

03.januar
I dag morges fødte Lola 7 flotte soble valper, 4 tisper og 3 hanner <3 alt står bra til med mor og valper <3 dette er C kullet og navnene vil ha Marvel helter tema?

22. Desember

Nå er det snart jul og bare 11 dager til Lola har termin å vi er så spent! I dag kjente vi liv for første gang??

Sissi begynner også å bli stor i magen, 17 dager til hun har termin! Vi kjenner ikke liv der enda men er veldig spent på denne kombinasjonen også??

5. Desember
Gledens dag i dag, både Lola og Sissi er konstatert drektige!!

22. Oktober
Endelig er det løpetid i hus, nå har vi ventet i 2 mnd å endelig kom den, så nå blir Lola parra med vakre Caizer når tiden er inne 😀

20. Juni
Valpeplaner er oppdatert.

8. Juni
I helga var vi på Norsk Collie Klubb sin hovedutstilling, jeg hadde med meg Lola og Sissi, begge jentene fikk excellent og ck, Lola nr 2 i unghundklassen og Sissi nr 3 i unghundklassen.
Flott arrangement av NCK som alltid og Gratulerer til alle som vant !!

16. Mai
Det har ikke skjedd allverden her og jeg har vært veldig dårlig på å oppdatere.. Men vi kjøpte ei ny tispe på 20 mnd fra kennel Riverside Song i Romania, hun kom til oss i slutte av mars å slo seg til ro med en gang! Hun er bare fantastisk å tar alt på strak labb 😉 Hun heter Sissi- Mertrisa Double Delight.
Hun ble hd røntget i ungarn og var fri men vi må desverre ta nye bilder her i norge da nkk ikke godkjente HD-sertifikatet hennes..
Men er hun fri vil hun bli parret på neste løpetid som er ventet i oktober ca.Vi har litt nyheter på Sheltie fronten også, jeg og mor kjørte til Inger Krogstad å hentet en ny tricolor tispe valp, hun har en fantastisk psyke og gemytt, hun heter Dina – Orreknuppen’s Hopefull Autumn.