Kurs med Ørjan oktober 2018

Endelig var det tid for nytt kurs, har gledet meg enormt til dette! Endelig hadde jeg med en hund som var villig og hadde lyst å jobbe!
King har våknet skikkelig å vi kunne endelig starte med skjerming/balansering, etter litt start vansker fra min side, ? så gikk det veldig greit! utrolig hvor vanskelig høyre og venstre er når en har hunden på motsatt side ? men jeg fikk det til etter litt prøving og feiling, fytti grisen så gøy det er !!
Vi jobbet også med å få King til å være på sauene hele tiden å ikke komme tilbake til meg konstant, det løsnet litt når bare jeg skjønte hva jeg gjore feil, ja selvfølgelig så er det jeg som gjør feilene, King han bare prøver å følge meg han ?
Men for en mestringsfølelse når det klaffer i noen sekunder ?

Jeg hadde også Lola med meg, hadde ikke store forhåpningene til henne da hun ikke har hatt lyst å gjete i det siste, men jammen meg imponerte hun meg med å ha litt lyst og vilje til å jobbe, hadde henne inne hos sauen en gang på lørdag og en gang på søndag, hun drev sauen litt og så jobbet vi litt med skjerming/balansering ???
Med henne kan jeg bare jobbe noen min før hun er tom, så vi avslutter alltid når hun vil mer slik at hun husker at det var kjempe gøy så håper jeg at det hjelper på utholdenheten og lysten etterhvert ?

Mor var også med denne gangen med Zanto, det var første gangen hans på sau å han viste interesse for sauen å tror de kosa seg begge to ?

Tusen takk for alle bildene Hanne Årthun ??